onsdag 10. november 2010

Lag en lekker selskapsveske til julebord eller nyttårsfesten

Nå begynner det å nærme seg tiden for de store festene og de fleste vil vel ha noe nytt og spennende tilbehør.

Jeg har fått inn noen nye og spennende veskeprodukter i nettbutikken, http://www.veskedilla.no/ som passer til å lage små unike selskapsvesker til de helt store anledninger.

Her kan du lage selskapsvesker med ulike teknikker og de materialene du selv ønsker.

Veskene består av en metallramme og 2 plastkopper. Du kan dekorere plastkoppene med stoff, perler, paljetter, decopage, mosaikk eller hva enn hjertet begjærer. Deretter limer du koppene inn i metallrammen og vips har du en lekker veske ingen har maken til.

Veskene kommer i 3 ulike fasonger, her ser du hjerteformen. Rammene har skjulte fester sånn at du kan sette på en lenke på vesken.
Jeg har begynt på en hjerteveske i rødt til meg selv. Her har jeg brukt perler i ulike fasonger som jeg har limt med silikonlim. Er ferdig med å lime perler på en side. Når jeg er ferdig med å lime perler på den andre siden har jeg tenkt å fylle tomrommene mellom perlene med mosaikkmasse.Inne i vesken har jeg brukt en decopageteknikk der jeg har limt mange små biter av ulike røde stoff. Her har jeg brukt et sterkt lim Plextol D 498 som jeg har fått tak i på KEM (kunstnernes eget materialutsalg) i Oslo. Jeg antar at et godt decopagelim også fungerer. Koppene er limt fast med to-komponent lim kjøpt på en byggvarebutikk.


Min gode venninde Hilde i DrømmeSøm Design (www.epla.no/shops/ds-design) har laget en firkantet veske i decopageteknikk, der hun blant annet har brukt servietter, bilder, stoffbånd og smykkepynt.

Jeg håper du lar deg inspirere til å lage din spesielle veske som matcher det nye festantrekket ditt:-)
Karen

Ingen kommentarer: